Te Koop : Wouter Haecklaan 10, 2100 Deurne
139.000 €

VERKOCHT

APPARTEMENT VAN 90m2 + TERRAS 9m2 EN KELDER.

Centraal gelegen bij nieuw aangelegde Herentalsebaan en alle grote supermarkten. Inkomhal op parket met vestiairekasten. Apart toilet met handenwasser. Ruime living van 32m2 op parket met aangrenzend het terras van 9m2 met open groen zicht op het park en Sterckshof. Keuken met aanbouwkasten, elektrische kookplaat, afzuigkap en groot werkblad.
2 ruime slaapkamers. Betegelde badkamer met ligbad, badkamermeubel met geïntegreerde lavabo. Lift aangepast volgens wetgeving. Dak geïsoleerd en elektriciteit in appartement is conform tot 2043. Kelder inclusief verkoopprijs. Aluminium en PVC ramen met dubbele beglazing. Zeer verzorgd en degelijk gebouw.
Provisie voor centrale verwarming, water, verzekeringblokpolis, elektriciteit en onderhoud gemeenschappelijke delen van het gebouw dus alles inclusief behalve de privatieve elektriciteit in het appartement. 66€/ maand reservefonds.
EPC: 162 kWh/m2 (zeer energiezuinig). Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Vv

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Wouter Haecklaan 6, 2100 Deurne
12.250 €

VERKOCHT

AUTOSTAANPLAATS IN AFGESLOTEN ONDERGRONDSE GARAGE.

Autostaanplaats in ondergrondse garage vooraan beveiligd met automatische gemeenschappelijke poort en de autostaanplaats zelf is in een dubbele box die eveneens afgesloten is door een manuele poort.
De staanplaats is de linkse zijde van de dubbele box maar ruim genoeg zodat men de extra mogelijkheid heeft om fietsen of kast te plaatsen.
19 euro per maand voor elektriciteit en onderhoud gemeenschappelijk deel van de garage, syndicus, verzekering blokpolis. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Raghenoplein 15, 2800 Mechelen
85.000 €

VERKOCHT

CENTRAAL GELEGEN STUDIO/STUDENTENFLAT RAGHENOPLEIN MECHELEN

Superligging vlakbij Thomas More hogeschool in Residentie De Beiaard.
Inkomhal met bergkast en een keukentje met plaats voor kookvuur, afzuigkap en koelkastje. Lichte leef/ slaapruimte van 24m2 met mooi open zicht op het nieuw aangelegde Raghenoplein. Betegelde badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Kleine berging met meters nutsvoorzieningen op gemeenschappelijke gang. Opknapbeurt nodig. Vg-Wche-Gmo-Vkr-Gvv EPC: 234kWh/m2.
Ideaal voor verhuur als studio of als studentenflat.

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Ter Rivierenlaan 10, 2100 Deurne
189.000 €

VERKOCHT

APPARTEMENT 100m2 + TERRAS 11m2 AAN RIVIERENHOF, PRACHTIG ZICHT!

Appartement in standingvol verzorgd gebouw met zicht op Rivierenhofpark.
Inkomhal met beveiligde toegangsdeur en grote vestiairekast. De vloer is betegeld in warmkleurige tegels die verder lopen in de ruime living met prachtige schouw waar een kachel of haard kan geplaatst worden. Open keuken voorzien van keramische kookplaat Siemens, inox hete lucht oven AEG, afzuigkap, geïntegreerde friteuse en vaatwasser van Miele. De living en keuken (samen 45m2) geven beiden toegang tot het prachtig zonnig terras vooraan. De vernieuwde kwaliteitsvolle schuiframen zijn met automatische geluidsarme rolluiken en bovenaan het terras een brede zonneluifel met afstandbediening.
Achteraan zijn 2 slaapkamers op parketvloer. 1 slaapkamer is16,5m2 met dressing en de andere slaapkamer is 20m2 en was vroeger opgedeeld in 2 kamers wat nog steeds mogelijk indien gewenst. Beiden slaapkamers wederom met automatische rolluiken.
Badkamer met ligbad, meubel met ingewerkte lavabo en hoge opstaande cv radiator. Apart toilet met handenwasser, er werden luxe kwaliteits sanitaire toestellen en kranen gebruikt. Dit appartement is tip top in orde en instapklaar. Provisiekosten 200€ per maand voor centrale verwarming, water, onderhoud gebouw en voortuinen, gemeenschappelijke elektriciteit, lift, verzekeringsblokpolis, syndicus, kortom alle kosten inclusief behalve het privéverbruik elektriciteit in het appartement.
Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv ELEKTRICITEIT CONFORM. EPC:141 kWh/m2 (energiezuinig).

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Luitenant Lippenslaan 50, 2140 Borgerhout
128.000 €

VERKOCHT

RUIM APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, GARAGEBOX EN KELDER.

Inkomhal op parketvloer met volledige wand vestiairekasten en bergingkast.
Living, 32m2 op parketvloer. Keuken met voldoende plaats om een eettafel te plaatsen. Vooraan gelegen betegeld terras van 10m2.
2 ruime slaapkamers op laminaat en vinylvloer (16m2 en 11m2). Badkamer met ligbad en apart toilet.
Ramen met rolluiken achteraan. Kelder en garagebox inclusief de prijs. EPC: 257kWh/m2 = zeer energiezuinig. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv
Te renoveren.

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Wouter Haecklaan 6, 2100 Deurne
167.000 €

VERKOCHT

APPARTEMENT AAN RIVIERENHOF MET 2 SLAAPKAMERS EN GARAGEBOX.

Zeer mooi afgewerkt appartement. Volledig op parketvloer in perfecte staat, beveiligde inkomdeur, eiken binnendeuren, videofonie, PVC ramen, dubbele belazing met automatische rolluiken in slaapkamers. Goedgekeurde elektriciteit, 25 jaar geldig. Inkomhal met grote vestiairekasten. Dubbele deur die toegang geeft tot zeer ruime living met groen zicht. Keuken voorzien van keramische kookplaat, inox afzuigkap en groot genoeg om een eettafel te plaatsen. 2 slaapkamers waarvan 1 met terras. Badkamer met ligbad en lavabo, aansluiting was - en droogmachine. Apart toilet met handenwasser. Kelder van 2,5 m2 en garagebox op het gelijkvloers met elektriciteit en directe toegang tot gebouw en groot genoeg om nog extra kasten en fietsen te plaatsen.
EPC: 131 kWh/m2 (zeer energiezuinig) Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Vv

ZEER VERZORGD EN DEGELIJK GEBOUW.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Turnhoutsebaan 459, 2140 Borgerhout
92.000 €

VERKOCHT

VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT!!!

CENTRAAL GELEGEN APPARTEMENT AAN RIVIERENHOF PARK.

Mooi onderhouden gebouw.
Inkomhal met vestiaire en bergkasten. Ruime living met veel lichtinval op parketvloer waar momenteel vinylvloer ligt. Keuken op tegelvloer met voldoende aanbouwkasten en plaats voor tafel te plaatsen. 1 slaapkamer. Betegelde badkamer met hoekdouche, badkamermeubel met geïntegreerde lavabo, toilet en aansluiting voor was- en droogmachine. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken. Kelderberging inclusief verkoopprijs.
Provisiekosten 149€/maand voor centrale verwarming, water, onderhoud gebouw en voortuinen, conciërge, huisvuilverwerking, gemeenschappelijke elektriciteit, lift, verzekeringsblokpolis, syndicus, kortom alle kosten inclusief behalve het privéverbruik elektriciteit in het appartement. Reservefonds apart te betalen. Openbaar vervoer, winkels en scholen in de directe nabijheid. EPC: 331 kWh/m2.
Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Manebruggestraat 318, 2150 Borsbeek
145.000 €

VERKOCHT

!!! VERKOCHT VERKOCHT VERKOCHT !!!

APPARTEMENT IN KLEIN GEBOUW TE BORSBEEK.

Inkomhal, ruime living op tegels, grote leefkeuken met keramische kookplaat, afzuigkap, hete luchtoven, geïntegreerde koelkast en vriezer.
1 slaapkamer vooraan en 2de slaapkamer werd voor een deel bij de keuken gevoegd zodat deze nu 4m2 extra bergkamer/dressing of bureautje is geworden. Badkamer met douche en lavabo. Apart toilet. Rolluiken. EPC: 280 Geïsoleerd dak. Rolluiken.
ZEER GROTE GARAGE VOOR 2 WAGENS met automatische poort. Eigen meters nutsvoorzieningen. Lage algemene onkosten voor gebouw, 30€ per maand voor gemeenschappelijke elektriciteit, technisch onderhoud gemeenschappelijke delen en verzekering blokpolis. EPC: 280kWh/m2. Vg,Wg,Gmo,Gvkr,Gvv.

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Rosveldstraat 46, 2900 Schoten
232.000 €

VERKOCHT

WONING MET 4 SLAAPKAMERS , GARAGE EN TUIN TE SCHOTEN.

Ruime te renoveren ééngezinswoning. GELIJKVLOERS: inkomhal op tegels. Living op vinyl met een authentieke werkende open haard en mooi uitzicht op de tuin. Keuken op tegels voorzien van aanbouwkasten en afzuigkap, de muren zijn gedeeltelijk betegeld met retro tegels. Zonnige tuin met achterin een stenen tuinhuis. Apart toilet met handenwasser. Garage en berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. 1STE VERDIEPING: badkamer met ligbad en lavabo. 2 slaapkamers, waarvan de grootste vooraan ligt. 2DE VERDIEPING: 2 slaapkamers. Droge voorraadkelder.
Grondoppervlakte: 175m2, bouwjaar 1973, woonoppervlakte: 135m2.
Epc: 431kWh/m2 Vg.-Wg.-Gmo.- Gvkr. Gvv.

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Lange Lozanastraat 233, 2018 Antwerpen
129.000 €

VERKOCHT

SERVICEFLAT IN STANDINGVOLLE SENIORIE VAN RIJSWIJCK.

De serviceflat is gelegen op de vierde verdieping en bestaat uit een inkomhal met kitchenette en apart toilet met handenwasser, living, 1 slaapkamer, badkamer met ligbad, lavabo en bidet en terras aan de voorzijde van het gebouw. Kelder inclusief prijs.
De bewoners wonen zelfstandig met 24/24u veilige permanentie. In het ruime restaurant op het gelijkvloers kan men 3 maal per dag een maaltijd nuttigen indien gewenst. Verder is er een mooie gemeenschappelijke ontmoetingsruimte/salon/ bibliotheek waar men kan genieten van een drankje, een praatje kan maken met de andere residenten, bridgen, lezen of andere bezigheden. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd waar men vrijblijvend aan kan deelnemen. Aansluitend is een groot terras met zicht en toegang tot de prachtig aangelegde tuin. Kapper, pedicure, schoonheidsverzorgingsdiensten aan huis. Leveringen aan huis mogelijk van kranten, apotheek, wasserij, droogkuis, boodschappen enz. Dienstenprijzen op aanvraag. EPC: 176kWh/m2. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Jan Welterslaan 34 verdiep 2, 2100 Deurne
139.500 €

VERKOCHT

APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS EN GARAGEBOX.

Verzorgd appartement op 2de verdieping met lift. Inkomhal met veiligheidsdeur.
Living op laminaat met sierschouw. Volledig ingerichte op maat gemaakte keuken
met kookplaat, inox afzuigkap, geïntegreerde koelkast, vriezer en vaatwasmachine.
2 slaapkamers op laminaat. Betegelde badkamer met hoekdouche, hangtoilet en badkamermeubel met lavabo. Terras met rolluik. Ramen, dubbel beglazing en voorzien van kipfunctie, vliegenramen en veiligheidssloten. Verwarming is een zeer energiezuinig combinatiesysteem met wandelementen die warmte geven en tevens in de zomer als airconditioning gebruikt kunnen worden. Huidige eigenaar betaalde 65€ per maand aan verwarming en elektriciteit. Berging en bergkast in de hal. Prachtige glazen binnendeuren. Maandelijkse provisiekosten voor water, lift, blokverzekering, elektriciteit gemene delen, onderhoud gebouw en voortuinen, syndicus, reservefonds. Eigen meters voor gas en elektriciteit. Rustig onderhouden gebouw.
Elektriciteit conform. Kelder + garagebox met automatische poort inclusief de prijs.
EPC: 185 kWh/m2 Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv

BEZICHTIGEN: 0475/273.773