Te Huur : Condorlaan 10, 2100 Deurne
750 €

VERHUURD

APPARTEMENT MET TUIN EN GARAGE.

Inkomhal met ruime vestiairekasten, living op vinylvloer, keuken voorzien van elektrische kookplaat en afzuigkap, 2 slaapkamers achteraan,betegelde badkamer met lavabo en douche en apart toilet. Ramen dubbele beglazing. Ruime garage voor 2 wagens achter elkaar te plaatsen, berging achter garage met aansluiting voor was -en droogmachine en aansluitend de tuin, 50m2.
Centrale verwarming op gas. Individuele meters voor nutsvoorzieningen water, elektriciteit en gas.
EPC: 396 kWh/m2 (epc werd opgemaakt voor dakvernieuwing dus nu veel energiezuiniger). Geen algemene onkosten.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Huur : Van Putlei 2, 2018 Antwerpen
720 €

VERHUURD

Appartement met 1 slaapkamer op topligging te Antwerpen.

Living op mooie lichtkleurige brede planken parket. Open keuken voorzien gaskookplaat, afzuigkap, hete luchtoven, geïntegreerde koelkast en vaatwasser. Aansluitend aan de keuken is er een bergplaats met voorziening voor was -en droogmachine en apart toilet. 1 slaapkamer en badkamer betegeld met retrotegeltjes met douche, design lavabo en handdoekradiator. Doordat er rondom ramen zijn heeft dit hoekappartement zeer veel lichtinval en een prachtig zicht op de prestigieuze Van Putlei en Markgravelei. Op enkele minuten van oprit snelweg en dichtbij centrum Antwerpen. Dubbele beglazing en lift aanwezig. 80 euro provisie voor lift, syndicus, elektriciteit en technisch onderhoud gemeenschappelijke delen. 293 kWh/m2. Aparte meters voor nutsvoorzieningen. Vrij 1 oktober of bespreekbaar.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Huur : Gallifortlei 164, 2100 Deurne
720 €

VERHUURD

GELIJKVLOERS MET 1 SLAAPKAMER EN TUIN.

Living en eetkamer op vinylvloer, keuken met aanbouwkasten en toestellen.1 slaapkamer. Badkamer met douche en lavabo, apart toilet en tuin. Ramen, dubbele beglazing, rolluiken. Aparte meters voor gas en elektriciteit. GESCHILDERD EN INSTAPKLAAR. 30 euro provisie voor water en elektriciteit van de gang.
EPC: 269 kWh/m2

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Huur : Turnhoutsebaan 459, 2140 Borgerhout
580 €

VERHUURD

GELIJKVLOERS APPARTEMENT MET 1 SLAAPKAMER AAN RIVIERENHOF

Inkomhal met vestiaire en bergkast. Living op parket met veel lichtinval. Keuken op tegelvloer met aanbouwkasten, elektrisch fornuis met oven en afzuigkap. 1 ruime slaapkamer. Betegelde badkamer met hoekdouche, badkamermeubel met geïntegreerde lavabo, toilet en aansluiting voor was- en droogmachine. Ramen voorzien van rolluiken. Kelderberging. 140€ provisiekost centrale verwarming, water, gemeenschappelijke elektriciteit en onderhoud gang, trappen en lift, vuilnis verwerking. Enkel privatieve elektriciteit dient nog apart aangesloten te worden. Geschilderd, vinylvloer, ramen voorzien van rolgordijnen, kortom INSTAPKLAAR.
Ideaal voor oudere person(en). EPC: 331 kWh/m2. Vrij: 1 november 2019.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Huur : Jozef Verbovenlei 50/2 de verdieping, 2100 Deurne
650 €

VERHUURD

GERENOVEERD APPARTEMENT MET 1 SLAAPKAMER.

Eetkamer en salon op geschuurde authentieke planken vloer met aansluitend naast het salon een kleine ruimte die als bureautje kan gebruikt worden. Vernieuwde keuken met zwarte aanbouwkasten op grijze tegels voorzien van kookvuur op gas, oven en koelkast, terras, 1 ruime slaapkamer achteraan, eveneens op planken vloer. Vernieuwde badkamer met ligbad, badkamermeubel met lavabo en apart toilet. Individuele centrale verwarming op gas. Dubbele beglazing. 45 euro provisiekosten voor verbruik water en gemeenschappelijke kosten gebouw. Ideaal voor 2 personen/koppel of alleenstaande.
Epc: 543kWh/m2 (epc werd opgemaakt voor renovatie).

Bezichtigen: 0475/273.773

Te Huur : Bosuil 106 verdiep 1, 2100 Deurne
680 €

VERHUURD

PRACHTIG GERENOVEERD APPARTEMENT MET 1 SLAAPKAMER.

Dit appartement werd recent gerenoveerd en is instapklaar. Inkomhal met vestiairekast, gloednieuwe hyper geïnstalleerde keuken met geïntegreerde koelkast en vriezer, elektrische kookplaat, heteluchtoven, combi-Micro oven, afzuigkap, vaatwasser en wasmachine, 1 slaapkamer, moderne badkamer met douche, lavabo in een geïntegreerd design-badkamermeubel, handdoekdroger en toilet, terras vooraan. Individuele centrale verwarming, dubbele beglazing. Zeer rustig gelegen nabij groen, doch in de nabijheid van openbaar vervoer en winkels. 40 euro provisiekosten voor water en gemeenschappelijke kosten gebouw. Ideaal voor 2 personen/koppel of alleenstaande.
Onmiddellijk beschikbaar. Epc: 339 kWh/m2

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Huur : Bredabaan 792, 2170 Merksem
895 €

VERHUURD

RECENT APPARTEMENT MET LIFT EN GARAGEBOX
Centraal gelegen appartement op 1ste verdieping bij winkels en openbaar vervoer voor de deur. Rustig zeer verzorgd gebouw met lift en garagebox achter het gebouw.
Ruime inkomhal, living op parketvloer met toegang tot het terras rustig achteraan gelegen. Open keuken voorzien van kookplaat, afzuigkap, hete lucht oven, koelkast met onderaan aparte diepvries en geïntegreerde vaatwasser. Bij de keuken een grote berging met aansluiting was- en droogautomaat. 2 slaapkamers op parketvloer. Prachtige volledig betegelde badkamer met ligbad, douchescherm en meubel met dubbele lavabo. Apart toilet. Provisiekost voor onderhoud gebouw, lift, syndicus en gemeenschappelijke elektriciteit en water. Aparte meters voor nutsvoorzieningen. EPB: E73 en 102,89 kWh/m2 (zeer energiezuinig). Zeer mooi afgewerkt en instapklaar. Vrij 1 februari 2020.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Huur : Venneborglaan 23/verdiep 2, 2100 Deurne
595 €

VERHUURD

APPARTEMENT IN CHARMANT GEBOUW VLAKBIJ PARK RIVIERENHOF.
Living/eetkamer op vinylvloer, houtmotief, authentieke marmeren sierschouw.Vooraan toegang tot leuk terrasje met groen zicht. Keuken met gaskookplaat en afzuigkap. 1 slaapkamer + 1 kamer te gebruiken als bureau of dressing, beiden op novilon. Badkamer met douche, lavabo en toilet. Bergkast en plaats voor was en droogmachine. Kelder. 40 euro maandelijkse kosten voor water en elektriciteit gemeenschappelijke delen. Aparte meters voor gas en persoonlijke elektriciteit. CV op gas, dubbele beglazing. EPC: 393kWh/m2.
Geschikt voor maximaal 2 rustige personen, koppel zonder kinderen of alleenstaande. Mooi gelegen bij park en openbaar vervoer.
Beschikbaar: bespreekbaar.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773
 

Te Huur : Turnhoutsebaan 355, 2100 Deurne
640 €

VERHUURD

RUIM APPARTEMENT OVER RIVIERENHOF VOOR MAX.3 PERONEN.

Inkomhal met ingebouwde kasten, mooie keuken met elektrische kookplaat, oven, afzuigkap, geïntegreerde ijskast en vaatwasser. Zeer ruime living (35m²) op parket. 1 Grote slaapkamer (16m2) die grenst aan een mooie badkamer met dubbele lavabo in meubel en ligbad, en een kleine slaapkamer/bureau ( 7m2). Apart toilet. Terrasje aan keuken.
125€ provisiekosten voor centrale verwarming, water, gemeenschappelijke elektriciteit. Dubbele beglazing.
EPC: 369kWh/m2 
5 minuten van Shoppingcenter Wijnegem.

BEZICHTIGEN: 0475/600.444.