Te Koop : Turnhoutsebaan 457, 2140 Borgerhout
149.000 €

VERKOCHT

APPARTEMENT AAN RIVIERENHOF PARK.
Mooi onderhouden gebouw. Dit appartement is centraal gelegen op de grens Deurne en Borgerhout 10 minuten van centrum Antwerpen. Toekomstgericht komt Ringpark Het Schijn voor de deur wat een oase van nog meer groen zal bieden https://www.youtube.com/watch?v=R8tqSnEj87E
Inkomhal met veiligheidsdeur, parketvloer die doorloopt naar de living die toegang (met rolluik) geeft tot het ruime terras van 14m2. Keuken, verouderd maar nog in zeer goed onderhouden en bruikbare staat met electrische kookplaat, koelkastje en diepvries tafelmodel. Nachthal eveneens op parket met 2 bergingen (3m2 en 1m2). 2 slaapkamers waarvan de grootste toegang geeft tot het terras. Badkamer met ligbad en lavabo. Apart toilet. Kelderberging met stalen deur inclusief verkoopprijs. Fietsenstalling. EPC: 154 kWh/m2 (zeer energiezuinig). Provisiekosten 240€ per maand voor centrale verwarming, water, onderhoud gebouw en voortuinen, concierge, huisvuilverwerking, gemeenschappelijke elektriciteit, liften, verzekeringsblokpolis, syndicus en reservekapitaal, kortom alle kosten inclusief behalve het privéverbruik elektriciteit in het appartement. Openbaar vervoer, winkels en scholen in de directe nabijheid. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Morckhovenlei 49, 2140 Borgerhout
210.000 €

VERKOCHT

APPARTEMENT VLAKBIJ RIVIERENHOF MET GARAGEBOX EN KELDER.

Inkomhal op parket met veiligheidsdeur, vestiairekasten + berging.
Apart toilet met handenwasser. Dubbele deur met mat glas die toegang geeft tot de ruime living eveneens op mooie parketvloer, schouw met mogelijkheid tot creëren open haard. Keuken op tegels met vele aanbouwkasten en 2 extra ingebouwde bergkasten. Elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriezer en vaatwasser zijn aanwezig. Terras 2,5m aangrenzend aan keuken.
3 slaapkamers waarvan 2 op laminaat en de grootste kamer met kledingkast. Badkamer met badkamermeubel, lavabo + bijhorende hangkasten, douche en tweede toilet. Kwaliteitsvolle PVC ramen met dubbele beglazing, kipfunctie en vliegenramen.
Kelder op het gelijkvloers en garagebox naast de inkomdeur gebouw inclusief de verkoopprijs. Provisie voor centrale verwarming, water, lift, verzekeringblokpolis, elektriciteit en onderhoud gemeenschappelijke delen, voortuinonderhoud, syndicus en reservefonds, dus alles inclusief behalve de privatieve elektriciteit in het appartement.
EPC: 247 kWh/m2. Dak, lift en elektriciteit conform. Supermarkten en openbaar vervoer op enkele minuten afstand. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
ZEER VERZORGD EN DEGELIJK GEBOUW.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Wouter Haecklaan 9, 2100 Deurne
147.000 €

VERKOCHT

DAKSTUDIO MET PRACHTIG ZICHT AAN RIVIERENHOF PARK.

Inkomhal op wit carrara marmeren vloertegels met genoeg ruimte om een grote kast te plaatsen. Via een kwaliteitsvolle glazen deur betreedt men de living/leef/slaapruimte, eveneens gedeeltelijk op de prachtige wit marmeren vloer en vasttapijt. De leefruimte is aan twee zijden voorzien van inbouwkasten waarvan één met handig doorgeefluik naar de keuken en aan de voorzijde van de lichte living is een groot schuifraam dat toegang geeft tot terras met panoramisch zicht over het park en Antwerpen. Keuken met inox aanrecht, kookplaat, oven en voldoende aanbouwkasten. Retrostijl betegelde badkamer met ligbad en douchescherm, lavabo, toilet en wasmachine-aansluiting.
Gemeenschappelijke maandelijkse kosten voor centrale verwarming, water, lift, verzekeringblokpolis, elektriciteit en onderhoud gemeenschappelijke delen, tuinonderhoud, vuilnisverwerking, syndicus en reservefonds dus alles inclusief behalve de privatieve elektriciteit in het appartement. Zeer verzorgd en degelijk gebouw. Dak conform aan de isolatienormen. Centraal gelegen aan alle grote supermarkten en openbaar vervoer. Lage jaarlijkse onroerende voorheffing is een pluspunt. EPC: 315 kWh/m2. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Vv.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773