Te Koop : Wouter Haecklaan 7-8, 2100 Deurne
21.500 €

VERKOCHT

RUIME GARAGEBOX TE KOOP WOUTER HAECKLAAN TE DEURNE.

IN OPTIE!!!

Garagebox in ondergrondse garage van een groot gebouw in een straat met 8 grote appartementsgebouwen waar parkeermeters geplaatst werden wat verhuring van de garagebox interessant maakt.
Lengte box 6,15m, breedte box 2,80m ,hoogte box 2,40m, poorthoogte 1,90m.
De garage is momenteel niet verhuurd en de zaken die op de foto zichtbaar zijn kunnen onmiddellijk verwijderd worden.

Garagebox zelf is voorzien van verlichting en stopcontact en is ruim genoeg om een auto en nog extra kasten of fietsen te stallen. Achteraan is een deur die onmiddellijke toegang geeft tot de kelders en lift van het gebouw wat de mogelijkheid geeft om als bewoner meteen boodschappen binnen te brengen. Gemeenschappelijke waterkraan om auto te wassen aanwezig. Het verbruik van elektriciteit, water, onderhoud gemeenschappelijke delen en verzekeringblokpolis zit mee in de provisie. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Vv

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Lambrechtshoekenlaan 82, 2170 Merksem
235.000 €

VERKOCHT

APPARTEMENT MET RUIM TERRAS, AUTOSTAANPLAATS EN KELDER TE MERKSEM

In zeer verzorgd gebouw met luxueuze inkomhal ligt op de 6de verdieping dit op te frissen appartement. Winkels, openbaar vervoer en oprit ring Antwerpen in de directe nabijheid.
Inkomhal op tegels die verder lopen over het ganse appartement behalve in de slaapkamers.
Riante living van 36m2 die toegang geeft via schuifraam tot het groot terras, 9m2 met open zicht.
Keuken 8m2 met witte aanbouwkasten, keramische kookplaat, afzuigkap en bergkast.
Achteraan bevinden zich 2 slaapkamers waarvan de grootste 22m2 (extra groot) is door het feit dat volgens de basisakte dit een appartement met 3 slaapkamers is. De 2de slaapkamer is 13m2. De betegelde badkamer is voorzien van meubel met dubbele lavabo, ligbad en wasmachineaansluiting. Apart toilet met handenwasser en spiegel.
De ramen zijn blauw gelakt aluminium met dubbele beglazing en vliegenramen in de slaapkamer. Kelder 5m2 en autostaanplaats in ondergronds garage met automatische poort zijn inclusief de verkoopprijs. Goedgekeurde elektriciteit tot 2047. Dak en lift conform. Camerabewaking in het gebouw en garage.
Lage maandelijkse kost van 135 euro voor syndicus, waterverbruik (eigen tussenmeter) elektriciteit, technisch en poetsonderhoud gemeenschappelijke delen, tuinonderhoud, lift, verzekering blokpolis en reservefonds. EPC Energielabel B - 192 kwh/m² (energiezuinig).
Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Wouter Haecklaan 9, 2100 Deurne
147.000 €

VERKOCHT

DAKSTUDIO MET PRACHTIG ZICHT AAN RIVIERENHOF PARK.

Inkomhal op wit carrara marmeren vloertegels met genoeg ruimte om een grote kast te plaatsen. Via een kwaliteitsvolle glazen deur betreedt men de living/leef/slaapruimte, eveneens gedeeltelijk op de prachtige wit marmeren vloer en vasttapijt. De leefruimte is aan twee zijden voorzien van inbouwkasten waarvan één met handig doorgeefluik naar de keuken en aan de voorzijde van de lichte living is een groot schuifraam dat toegang geeft tot terras met panoramisch zicht over het park en Antwerpen. Keuken met inox aanrecht, kookplaat, oven en voldoende aanbouwkasten. Retrostijl betegelde badkamer met ligbad en douchescherm, lavabo, toilet en wasmachine-aansluiting.
Gemeenschappelijke maandelijkse kosten voor centrale verwarming, water, lift, verzekeringblokpolis, elektriciteit en onderhoud gemeenschappelijke delen, tuinonderhoud, vuilnisverwerking, syndicus en reservefonds dus alles inclusief behalve de privatieve elektriciteit in het appartement. Zeer verzorgd en degelijk gebouw. Dak conform aan de isolatienormen. Centraal gelegen aan alle grote supermarkten en openbaar vervoer. Lage jaarlijkse onroerende voorheffing is een pluspunt. EPC: 315 kWh/m2. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Vv.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773