Te Koop : Wouter Haecklaan 6, 2100 Deurne
22.500 €

VERKOCHT

RUIME GARAGEBOX IN PARKEER BETALENDE WOUTER HAECKLAAN TE DEURNE

Garagebox met automatische poort op het gelijkvloers van een groot gebouw met 57 appartementen in een straat met 8 grote appartementsgebouwen waar sinds 1 april parkeermeters geplaatst werden wat verhuring van de garagebox interessant maakt.
Garagebox zelf is voorzien van verlichting en stopcontact en is ruim genoeg om een auto en nog extra kasten of fietsen in te stallen. Er is tevens een gemeenschappelijke waterkraan om auto te wassen aanwezig. Het verbruik van elektriciteit, water, onderhoud gemeenschappelijke delen en verzekeringblokpolis zit mee in de provisie. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Vv

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Palinckstraat 117, 2100 Deurne
199.000 €

VERKOCHT

WONING MET ZUIDWEST TUIN IN DEURNE.

Inkomhal met hoge plafonds en authentieke moluren.
Leef/eetkamer met keuken 30m2 met aansluitend veranda van 10m2 die toegang geeft tot de tuin van 50m2 met tuinhuis. Keuken met gaskookplaat en afzuigkap.
Living met strakke muren op mooie laminaat met plafond voorzien van inbouwspots. Toilet op gelijkvloers.
Op tussenverdiep bevindt zich eerst een dressingruimte met daarachter een prachtige grote betegelde badkamer met inloopdouche, meubel met geïntegreerde lavabo met daarboven een spiegelkast en bijpassende handige grijze badkamerkast, design radiator (handdoekwarmer), hangtoilet en ingebouwde muziekvoorziening.
Verdiep hoger zijn 2 slaapkamers van 15m2 en 11m2, beiden op laminaat.
Bergzolder en droge kelder, ideaal als opslagplaats. Cv ketel Junkers op gas. Geïsoleerd dak. Vernieuwde pvc ramen met dubbele beglazing, vliegenramen en rolluiken. Enkel aan veranda zijn houten ramen maar met rolluiken. Zeer lage jaarlijkse onroerende belasting, 237€/jaar.
EPC: 311 kWh/m2. Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Wouter Haecklaan 6, 2100 Deurne
12.250 €

VERKOCHT

AUTOSTAANPLAATS IN AFGESLOTEN ONDERGRONDSE GARAGE.

Autostaanplaats in ondergrondse garage vooraan beveiligd met automatische gemeenschappelijke poort en de autostaanplaats zelf is in een dubbele box die eveneens afgesloten is door een manuele poort.
De staanplaats is de linkse zijde van de dubbele box maar ruim genoeg zodat men de extra mogelijkheid heeft om fietsen of kast te plaatsen.
19 euro per maand voor elektriciteit en onderhoud gemeenschappelijk deel van de garage, syndicus, verzekering blokpolis. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Kotterlaan 1a, 2830 Tisselt
365.000 €

VERKOCHT

OPEN BEBOUWING TE WILLEBROEK TISSELT

Ruime woning met 4 slaapkamer en 3 badkamers. Gelijkvloers volledig op donkere tegels: inkomhal met vestiaire en aparte toilet met handenwasser, lichte living, ruime keuken, grote slaapkamer, badkamer met inloopdouche afgewerkt in mozaïek, lavabo en toilet. De ingerichte keuken geeft toegang tot het gedeeltelijk overdekt terras met klinkers. Achter de keuken ligt een berging en verder de garage. Verdiep: overloop met apart toilet, grote slaapkamer met badkamer met ligbad en lavabo, 2de slaapkamer met eigen badkamer met douche en lavabo en 3de slaapkamer. Geïsoleerd dak, kleine zolderberging. De woning is omheind met hekwerk. Carport, garage met automatische sectionale poort. Verzorgde tuin rondom de woning. Recente cv ketel Viessmann op gas.  Rustig groen gelegen. Grondopp: 820m2. EPC: 251kWh/m2 (energiezuinig).Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv. 
BEZICHTIGEN: 0475/273.773