Te Koop : Lakborslei 352, 2100 Deurne
158.500 €

GERENOVEERD APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS EN 2 BADKAMERS.

Appartement op centrale ligging te Deurne vlakbij openbaar vervoer, winkels en op 10 min van oprit snelwegen en binnensingel Antwerpen. Middelgroot gebouw met lage algemene kosten.

Indeling appartement op tweede verdieping: Iinkomhal op mooie carrara wit marmeren vloer die verder loopt door het gehele appartement. Via een glazen schuifdeur komt men in de living met daarnaast toegang tot de keuken met witte aanbouwkasten, keramische kookplaat, afzuigkap, hete lucht oven, micro golfoven, ingebouwde koelkast en kast met cv ketel, aansluitend aan keuken is er ruimte om was en- droogmachine te plaatsen.
Slaapkamer 1: (10m2) met ingemaakte 2 deurs-spiegelkast en inloopdouche met glazen douchescherm en meubel met geïntegreerde lavabo.
Slaapkamer 2: (12m2) heeft eveneens een eigen inloopdouche en meubel met lavabo wat het interessant maakt voor investeerders om te verhuren aan aparte partijen (werkmensen) die hun eigen slaapkamer met eigen badkamer hebben en de living en keuken gemeenschappelijk gebruiken. Ook interessant om tiener zijn eigen badkamer te laten gebruiken zodat ouders meer privé hebben.
Apart toilet met handenwasser.
Het gehele appartement is voorzien van ramen met dubbele beglazing en kipfunctie. Elektriciteit conform. Asbestveilig attest aanwezig. Kelderberging.
Lage gemeenschappelijke onkosten aangezien het appartement een individuele centrale verwarmingsketel Vaillant heeft en er eigen meters voor gas, elektriciteit en water zijn dus enkel onkosten te betalen voor onderhoud gebouw, gemeenschappelijke elektriciteit, verzekeringsblokpolis, syndicus en reservefonds. Laag KI en onroerende voorheffing.
EPC: 262 kWh/m2 (label C). Gvg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Turnhoutsebaan 457, 2140 Borgerhout
199.000 €

APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS TERRAS 16m2 EN PRACHTIG PANORAMISCH ZICHT.

Appartement op grens Deurne in verzorgd gebouw met prachtig open zicht, tegenover Rivierenhofpark, vlakbij openbaar vervoer, winkels en op 10 min van Centrum Antwerpen. Toekomstgericht komt Ringpark Het Schijn voor de deur wat een oase van nog meer groen zal bieden https://www.youtube.com/watch?v=R8tqSnEj87E

Hal met beveiligde inkomdeur, vloer op vinyl met vestiairekast en extra bergkast. Living eveneens op vinyl, geeft toegang tot terras van 16m2 met prachtig zicht. Keuken met voldoende ruimte om een eettafel te plaatsen, elektrisch kookvuur met oven, koelkast met vriezer. 3 ruime slaapkamers (15m2, 10m2 en 9,75m2), grote slaapkamer geeft eveneens toegang tot het grote terras. Gerenoveerde betegelde badkamer met ligbad met douchescherm, meubel met ingebouwde lavabo, spiegelkast en wasmachine aansluiting. Apart toilet. Het gehele appartement is voorzien van kwaliteitsvolle gelakt aluminium ramen met dubbele beglazing, kipfunctie en vliegenramen. Elektriciteit niet conform. Kelderberging inclusief verkoopprijs. Fietsenstalling. Provisiekosten 325€ per maand voor centrale verwarming op gas, water, onderhoud gebouw en voortuinen, concierge, huisvuilverwerking, gemeenschappelijke elektriciteit, liften, verzekeringsblokpolis, syndicus, reservefonds, kortom alle kosten inclusief behalve het privéverbruik elektriciteit in het appartement. EPC:189 kWh/m2 (energiezuinig label B), Asbestveilig appartement.
Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Rodestraat 44, 2000 Antwerpen
310.000 €

APPARTEMENT MET AUTOSTAANPLAATS TEGENOVER BEGIJNENHOF EN AAN UNIVERSITEIT ANTWERPEN.

Dit appartement 90m2 is gelegen in een prachtig monumentaal pand, Residentie Mercurius met zicht op mooie binnenplaats.
Living met een lengte van 10m met open keuken voorzien van kookplaat, oven en afzuigkap, 1 slaapkamer, het gehele app op grijze tegels. Badkamer met ligbad en meubel met dubbele lavado. Apart toilet en berging met aansluiting voor was -en droogmachine. Dubbele beglazing, beveiligde toegangdeur, videofonie en lift aanwezig. Grote ondergrondse autostaanplaats met nog extra afgesloten berging om fietsen te stallen. Garage is te betreden via autolift met ingang in Rodestraat. Provisiekosten voor lift, elektriciteit gemeenschappelijke delen zoals gang en garage, water en onderhoud gebouw.
Perfect voor de liefhebber die graag in hartje Antwerpen wil wonen met parkeerplaats of als investering studenten appartement. Mits aanpassing zou U een tweede slaapkmer kunnen creëren Appartement is momenteel verhuurd. Elektriciteit conform tot 2042.
Dak geïsoleerd. EPC: 395kWh/m2. Vg-Wche-Gmo-Gvkr-Gvv.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773