Te Koop : Lambrechtshoekenlaan 82, 2170 Merksem
235.000 €

VERKOCHT

APPARTEMENT MET RUIM TERRAS, AUTOSTAANPLAATS EN KELDER TE MERKSEM

In zeer verzorgd gebouw met luxueuze inkomhal ligt op de 6de verdieping dit op te frissen appartement. Winkels, openbaar vervoer en oprit ring Antwerpen in de directe nabijheid.
Inkomhal op tegels die verder lopen over het ganse appartement behalve in de slaapkamers.
Riante living van 36m2 die toegang geeft via schuifraam tot het groot terras, 9m2 met open zicht.
Keuken 8m2 met witte aanbouwkasten, keramische kookplaat, afzuigkap en bergkast.
Achteraan bevinden zich 2 slaapkamers waarvan de grootste 22m2 (extra groot) is door het feit dat volgens de basisakte dit een appartement met 3 slaapkamers is. De 2de slaapkamer is 13m2. De betegelde badkamer is voorzien van meubel met dubbele lavabo, ligbad en wasmachineaansluiting. Apart toilet met handenwasser en spiegel.
De ramen zijn blauw gelakt aluminium met dubbele beglazing en vliegenramen in de slaapkamer. Kelder 5m2 en autostaanplaats in ondergronds garage met automatische poort zijn inclusief de verkoopprijs. Goedgekeurde elektriciteit tot 2047. Dak en lift conform. Camerabewaking in het gebouw en garage.
Lage maandelijkse kost van 135 euro voor syndicus, waterverbruik (eigen tussenmeter) elektriciteit, technisch en poetsonderhoud gemeenschappelijke delen, tuinonderhoud, lift, verzekering blokpolis en reservefonds. EPC Energielabel B - 192 kwh/m² (energiezuinig).
Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv
BEZICHTIGEN: 0475/273.773