Te Koop : Lambrechtshoekenlaan 82, 2170 Merksem
235.000 €

VERKOCHT

APPARTEMENT MET RUIM TERRAS, AUTOSTAANPLAATS EN KELDER TE MERKSEM

In zeer verzorgd gebouw met luxueuze inkomhal ligt op de 6de verdieping dit op te frissen appartement. Winkels, openbaar vervoer en oprit ring Antwerpen in de directe nabijheid.
Inkomhal op tegels die verder lopen over het ganse appartement behalve in de slaapkamers.
Riante living van 36m2 die toegang geeft via schuifraam tot het groot terras, 9m2 met open zicht.
Keuken 8m2 met witte aanbouwkasten, keramische kookplaat, afzuigkap en bergkast.
Achteraan bevinden zich 2 slaapkamers waarvan de grootste 22m2 (extra groot) is door het feit dat volgens de basisakte dit een appartement met 3 slaapkamers is. De 2de slaapkamer is 13m2. De betegelde badkamer is voorzien van meubel met dubbele lavabo, ligbad en wasmachineaansluiting. Apart toilet met handenwasser en spiegel.
De ramen zijn blauw gelakt aluminium met dubbele beglazing en vliegenramen in de slaapkamer. Kelder 5m2 en autostaanplaats in ondergronds garage met automatische poort zijn inclusief de verkoopprijs. Goedgekeurde elektriciteit tot 2047. Dak en lift conform. Camerabewaking in het gebouw en garage.
Lage maandelijkse kost van 135 euro voor syndicus, waterverbruik (eigen tussenmeter) elektriciteit, technisch en poetsonderhoud gemeenschappelijke delen, tuinonderhoud, lift, verzekering blokpolis en reservefonds. EPC Energielabel B - 192 kwh/m² (energiezuinig).
Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Wouter Haecklaan 6, 2100 Deurne
199.000 €

VERKOCHT

VERKOCHT!

APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS AAN RIVIERENHOF MET GARAGEBOX EN KELDER.

Inkomhal met beveiligde inkomdeur en handige vestiairekasten. Dubbele deur met sierglas die toegang geeft tot zeer ruime living 35m2 met prachtig groen zicht op Rivierenhof, sierschouw. Keuken met witte aanbouwkasten voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, oven, werkblad met houtmotief. 3 slaapkamers (16, 12 en 11m2) waarvan 1 met ingebouwde dressingkasten en 1 slaapkamer die toegang geeft tot terras, 4m2 met automatische zonneluifel. Elektrische + manuele rolluiken slaapkamers achteraan. Betegelde badkamer met ligbad, badkamermeubel met geïntegreerde lavabo, kolomkast, extra hangkast en spiegel. Apart toilet.

Het gehele appartement is voorzien van kwaliteitsvolle witgelakte aluminium ramen met kipfunctie, driedubbele beglazing en vliegenramen. Provisie voor centrale verwarming, water, lift, verzekeringblokpolis, elektriciteit en onderhoud gemeenschappelijke delen, tuinonderhoud, vuilnisverwerking, syndicus en reservefonds dus alles inclusief behalve de privatieve elektriciteit in het appartement. Conforme elektriciteit met attest geldig tot 2038. Dak conform volgens isolatienormen.
Kelder van 2,5 m2 en garagebox 18m2 met elektrische poort inclusief de verkoopprijs, garagebox geeft rechtstreekse toegang tot het gebouw/lift. Supermarkten en openbaar vervoer op 5 minuten afstand. EPC: 267 kWh/m2. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Vv. ZEER VERZORGD EN DEGELIJK GEBOUW.

BEZICHTIGEN: 0475/273.773