Te Koop : Wouter Haecklaan 6, 2100 Deurne
145.000 €

VERKOCHT

APPARTEMENT AAN RIVIERENHOF MET 2 SLAAPKAMERS EN KELDER.

Zeer mooi afgewerkt appartement. Volledig op parketvloer in perfecte staat, beveiligde inkomdeur, eiken binnendeuren, videofonie, PVC ramen, dubbele belazing met automatische rolluiken in slaapkamers. Inkomhal met grote vestiairekasten. Dubbele deur die toegang geeft tot zeer ruime living met groen zicht. Keuken voorzien van keramische kookplaat, inox afzuigkap en groot genoeg om een eettafel te plaatsen. 2 slaapkamers waarvan 1 met terras. Badkamer met ligbad en lavabo, aansluiting was - en droogmachine. Apart toilet met handenwasser. Kelder van 2,5 m2. Provisie voor centrale verwarming, water, lift, verzekeringblokpolis, elektriciteit en onderhoud gemeenschappelijke delen, tuinonderhoud, vuilnisverwerking, syndicus, dus alles inclusief behalve de privatieve elektriciteit in het appartement en reservefonds. EPC: 131 kWh/m2 (zeer energiezuinig) Goedgekeurde elektriciteit, 25 jaar geldig. Dak conform isolatienormen. Supermarkten en openbaar vervoer op 5 minuten afstand. Garagebox op gelijkvloers kan eventueel aangekocht worden aan 22.000 euro. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Vv
ZEER VERZORGD EN DEGELIJK GEBOUW.

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Wouter Haecklaan 10, 2100 Deurne
139.000 €

VERKOCHT

APPARTEMENT VAN 90m2 + TERRAS 9m2 EN KELDER.

Centraal gelegen bij nieuw aangelegde Herentalsebaan en alle grote supermarkten. Inkomhal op parket met vestiairekasten. Apart toilet met handenwasser. Ruime living van 32m2 op parket met aangrenzend het terras van 9m2 met open groen zicht op het park en Sterckshof. Keuken met aanbouwkasten, elektrische kookplaat, afzuigkap en groot werkblad.
2 ruime slaapkamers. Betegelde badkamer met ligbad, badkamermeubel met geïntegreerde lavabo. Lift aangepast volgens wetgeving. Dak geïsoleerd en elektriciteit in appartement is conform tot 2043. Kelder inclusief verkoopprijs. Aluminium en PVC ramen met dubbele beglazing. Zeer verzorgd en degelijk gebouw.
Provisie voor centrale verwarming, water, verzekeringblokpolis, elektriciteit en onderhoud gemeenschappelijke delen van het gebouw dus alles inclusief behalve de privatieve elektriciteit in het appartement. 66€/ maand reservefonds.
EPC: 162 kWh/m2 (zeer energiezuinig). Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Vv

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Ter Rivierenlaan 10, 2100 Deurne
189.000 €

VERKOCHT

APPARTEMENT 100m2 + TERRAS 11m2 AAN RIVIERENHOF, PRACHTIG ZICHT!

Appartement in standingvol verzorgd gebouw met zicht op Rivierenhofpark.
Inkomhal met beveiligde toegangsdeur en grote vestiairekast. De vloer is betegeld in warmkleurige tegels die verder lopen in de ruime living met prachtige schouw waar een kachel of haard kan geplaatst worden. Open keuken voorzien van keramische kookplaat Siemens, inox hete lucht oven AEG, afzuigkap, geïntegreerde friteuse en vaatwasser van Miele. De living en keuken (samen 45m2) geven beiden toegang tot het prachtig zonnig terras vooraan. De vernieuwde kwaliteitsvolle schuiframen zijn met automatische geluidsarme rolluiken en bovenaan het terras een brede zonneluifel met afstandbediening.
Achteraan zijn 2 slaapkamers op parketvloer. 1 slaapkamer is16,5m2 met dressing en de andere slaapkamer is 20m2 en was vroeger opgedeeld in 2 kamers wat nog steeds mogelijk indien gewenst. Beiden slaapkamers wederom met automatische rolluiken.
Badkamer met ligbad, meubel met ingewerkte lavabo en hoge opstaande cv radiator. Apart toilet met handenwasser, er werden luxe kwaliteits sanitaire toestellen en kranen gebruikt. Dit appartement is tip top in orde en instapklaar. Provisiekosten 200€ per maand voor centrale verwarming, water, onderhoud gebouw en voortuinen, gemeenschappelijke elektriciteit, lift, verzekeringsblokpolis, syndicus, kortom alle kosten inclusief behalve het privéverbruik elektriciteit in het appartement.
Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv ELEKTRICITEIT CONFORM. EPC:141 kWh/m2 (energiezuinig).

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Luitenant Lippenslaan 50, 2140 Borgerhout
128.000 €

VERKOCHT

RUIM APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, GARAGEBOX EN KELDER.

Inkomhal op parketvloer met volledige wand vestiairekasten en bergingkast.
Living, 32m2 op parketvloer. Keuken met voldoende plaats om een eettafel te plaatsen. Vooraan gelegen betegeld terras van 10m2.
2 ruime slaapkamers op laminaat en vinylvloer (16m2 en 11m2). Badkamer met ligbad en apart toilet.
Ramen met rolluiken achteraan. Kelder en garagebox inclusief de prijs. EPC: 257kWh/m2 = zeer energiezuinig. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv
Te renoveren.

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Wouter Haecklaan 6, 2100 Deurne
167.000 €

VERKOCHT

APPARTEMENT AAN RIVIERENHOF MET 2 SLAAPKAMERS EN GARAGEBOX.

Zeer mooi afgewerkt appartement. Volledig op parketvloer in perfecte staat, beveiligde inkomdeur, eiken binnendeuren, videofonie, PVC ramen, dubbele beglazing met automatische rolluiken in slaapkamers. Inkomhal met grote vestiairekasten. Dubbele deur die toegang geeft tot zeer ruime living met groen zicht. Keuken voorzien van keramische kookplaat, inox afzuigkap en groot genoeg om een eettafel te plaatsen. 2 slaapkamers waarvan 1 met terras. Badkamer met ligbad en lavabo, aansluiting was - en droogmachine. Apart toilet met handenwasser. Kelder van 2,5 m2 en garagebox op het gelijkvloers met elektriciteit met directe toegang tot gebouw en groot genoeg om nog extra kasten en fietsen te plaatsen. Provisie voor centrale verwarming, water, lift, verzekeringblokpolis, elektriciteit en onderhoud gemeenschappelijke delen, tuinonderhoud, vuilnisverwerking, syndicus, kosten verbonden aan de garage, dus alles inclusief behalve de privatieve elektriciteit in het appartement en reservefonds. EPC: 131 kWh/m2 (zeer energiezuinig) Goedgekeurde elektriciteit, 25 jaar geldig. Dak conform isolatienormen. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Vv

ZEER VERZORGD EN DEGELIJK GEBOUW.
BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Lange Lozanastraat 233, 2018 Antwerpen
129.000 €

VERKOCHT

SERVICEFLAT IN STANDINGVOLLE SENIORIE VAN RIJSWIJCK.

De serviceflat is gelegen op de vierde verdieping en bestaat uit een inkomhal met kitchenette en apart toilet met handenwasser, living, 1 slaapkamer, badkamer met ligbad, lavabo en bidet en terras aan de voorzijde van het gebouw. Kelder inclusief prijs.
De bewoners wonen zelfstandig met 24/24u veilige permanentie. In het ruime restaurant op het gelijkvloers kan men 3 maal per dag een maaltijd nuttigen indien gewenst. Verder is er een mooie gemeenschappelijke ontmoetingsruimte/salon/ bibliotheek waar men kan genieten van een drankje, een praatje kan maken met de andere residenten, bridgen, lezen of andere bezigheden. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd waar men vrijblijvend aan kan deelnemen. Aansluitend is een groot terras met zicht en toegang tot de prachtig aangelegde tuin. Kapper, pedicure, schoonheidsverzorgingsdiensten aan huis. Leveringen aan huis mogelijk van kranten, apotheek, wasserij, droogkuis, boodschappen enz. Dienstenprijzen op aanvraag. EPC: 176kWh/m2. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv
BEZICHTIGEN: 0475/273.773