Te Koop : Wouter Haecklaan 6, 2100 Deurne
22.500 €

VERKOCHT

RUIME GARAGEBOX IN PARKEER BETALENDE WOUTER HAECKLAAN TE DEURNE

Garagebox met automatische poort op het gelijkvloers van een groot gebouw met 57 appartementen in een straat met 8 grote appartementsgebouwen waar sinds 1 april parkeermeters geplaatst werden wat verhuring van de garagebox interessant maakt.
Garagebox zelf is voorzien van verlichting en stopcontact en is ruim genoeg om een auto en nog extra kasten of fietsen in te stallen. Er is tevens een gemeenschappelijke waterkraan om auto te wassen aanwezig. Het verbruik van elektriciteit, water, onderhoud gemeenschappelijke delen en verzekeringblokpolis zit mee in de provisie. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Vv

BEZICHTIGEN: 0475/273.773

Te Koop : Wouter Haecklaan 6, 2100 Deurne
12.250 €

VERKOCHT

AUTOSTAANPLAATS IN AFGESLOTEN ONDERGRONDSE GARAGE.

Autostaanplaats in ondergrondse garage vooraan beveiligd met automatische gemeenschappelijke poort en de autostaanplaats zelf is in een dubbele box die eveneens afgesloten is door een manuele poort.
De staanplaats is de linkse zijde van de dubbele box maar ruim genoeg zodat men de extra mogelijkheid heeft om fietsen of kast te plaatsen.
19 euro per maand voor elektriciteit en onderhoud gemeenschappelijk deel van de garage, syndicus, verzekering blokpolis. Vg-Wg-Gmo-Gvkr-Gvv

BEZICHTIGEN: 0475/273.773